Qui som

Complementem el teu "team" i som el teu "advisory board" amb un equip sènior de mentors especialistes en projectes de Start-Up convertint el teu projecte en un producte atractiu per als teus potencials clients i per a un determinat inversor adequat.                Lluís Godayol Gené  Founder i CEO

Llicenciat en Ciències Empresarials Universitat Ramon Llull i MBA per ESADE. Empresari del sector Tèxtil. Emprenedor "multi reincident" Ha simultaniejat al llarg de la seva carrera laboral la empresa amb la docència es creador de diverses metodologies per l'acompanyament dels projectes emprenedors. Professor, mentor, Influencer  i conferenciant.

blog:   www.inpulsaempresa.blogspot.com.esPere Montes de Oca

CEO de Gamma Management i Gamma INternacional. Lidera els projectes de reclutament i selecció de RRHH i els projectes d'emprenedoría del Principat d'Andorra, i les accions de relació internacional de la companyia des del Principat d'Andorra. Tutor del Taller de Emprenedors del Govern d'Andorra

Toni Alegre (especialista en finances i estratègia)

 Economista i CEO de Consultize. Consultor en projectes de millora en la gestió per a pimes. Especialista en finances i estratègia.

Davide Menini (especialista en e-commerce i estratègies comercials)

CEO i Founder a Alto Rendimiento Empresarial. Especialista en projectes de retailling, autònoms i PIMEs. Especialista en MKT i gestió empresarial. Professor i conferenciant.